Kantine

Vi tilbyr kantinetjenester til små og store bedrifter på Vestlandet.

Lunsjpausen er et viktig samlingspunkt i de fleste bedrifter og det er vesentlig at en kantine er med på å fremme et godt arbeidsmiljø og sunne matvaner hos brukerne.

Viktige momenter for en suksessfull kantine er dyktige og engasjerte medarbeidere, bruk av ferske råvarer med høy kvalitet og et variert utvalg tilpasset ulike behov og allergier.

Våre ansatte har god opplæring innen HACCP og IK-mat og vi prioriterer kokker med fagbrev når vi rekrutterer til kantiner.

Vi fokuserer på å finne den løsningen og det sortimentet som passer best til deres bedrift. Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud!

Lyst på en digital kantineløsning hvor ansatte kan skreddersy sin egen lunsj?

Vi tilbyr Lunsjpakken til små og mellomstore bedrifter i Haugesund og Stavanger. Ordningen kan også enkelt kombineres med ordinær kantinedrift. Les mer her.