Hvorfor velge Effektivt Renhold?

Effektivt Renhold Haugaland AS ble startet våren 2003 i Sauda, og har siden vokst. I dag tilbyr vi renholdstjenester til hele Vestlandet. Vi satser fremdeles på vekst.

Vi har i dag ca 80 renholdere, og avdelinger på Vestlandet i området mellom Stavanger og Bergen.  

Selskapet har en solid økonomisk plattform. Vi driver etter sunne bedriftsøkonomiske prinsipper, og genererer hvert år et overskudd av akseptabel størrelse i forhold i omsetningen.

Godkjent Renholdsbedrift:

Vi er en godkjent renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet.

Alle våre ansatte har renholdskort med bilde, vi er tilknyttet bedriftshelsetjeneste, har tariffavtale med Arbeidsmandsforbundet og skriftlig arbeidsavtaler.

Vi fokuserer på å være en seriøs aktør i bransjen. Dette gir trygghet til både våre ansatte og våre kunder.

Miljø:

ERH er en Svanemerket renholdsbedrift. Vi er også medlem i Grønt Punkt for å bidra til gode returordninger for emballasje.  

Totale løsninger:

Effektivt Renhold Haugaland tilbyr totale løsninger for renhold og kantineservicetil private og offentlige virksomheter.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Vi satser på kvalitet til en konkurransedyktig pris. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Grunnen er at et rent arbeidsmiljø øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat.

Ta kontakt så kommer vi og gir deg et uforpliktende tilbud på ditt renhold. Enten det er bedriftsrenhold eller private hjem.